Deveniţi Partener


Vreţi ca compania Dvs să fie promovată prin intermediul ISIC.MD?

Trimiteţi-ne un e-mail cu datele Dvs la info@isic.md si veţi fi contactat în maxim 24h de unul din manageriii noştri de marketing sau ne puteţi contacta la unul din numerele: 068 881 817.

 Intraţi în lumea ISIC şi descoperiţi cea mai eficientă modalitate de publicitate existentă la momentul actual la nivel mondial.

Clienţi noi garantat

Din momentul plasării ofertei, ISIC.MD vă garantează că veţi avea noi clienţi care va vor trece pragul şi vor contribui astfel la dezvoltarea afacerii dvs. 

  Clienţi fideli 

 Multe companii îşi doresc clienţi noi dar nu fac nimic pentru a-i păstra pe cei existenţi. Nu aveţi altceva de facut decât să vă mulţumiti clienţii şi cu siguranţă aceştia vor reveni la dvs.

Testarea de noi produse/servicii 

 Dacă doriţi să testaţi produse sau servicii noi, prin expunerea acestora pe ISIC.MD veţi observa ce impact au pentru public. 

Promovarea de produse/servicii 

 În cazul în care comercializaţi produse sau servicii care se vînd greu, ISIC.MD este locul perfect unde puteţi să le vindeţi. 

  Consultanţă gratuită 

 Echipa noastra este formată numai din oameni profesionişti care vă vor ajuta oricând veţi dori cu informaţii necesare promovării şi dezvoltării afacerii dvs.