Cum Functioneaza

Zilnic venim cu o ofertă super-mega-giga-tare. Dacă te uiţi la ea şi-ţi spui "Nu se poate !", înseamnă ca ne-am atins obiectivul. După ce-ţi trece şocul iniţial, îţi rezervi cîte vouchere vrei. E bine să mai ştii că ceea ce vezi este ceea ce plăteşti - nu ţinem să ne îmbogăţim din comisioane ascunse. Aceste lucuri se întîmplă fiindcă ne dorim ca prima ta comandă să NU fie şi ultima. 


Cât de sigur e să plăteşti online?

Spre deosebire de alţi competitori, noi nu stocăm datele cardului tău de credit/debit. În plus, conexiunea este securizată şi certificatş de Visa/MasterCard/Eurocard/Bank. Pentru un plus de siguranţă, mulţi dintre clienţii noştri preferă să folosească un card dedicat plăţilor online, iar securitatea este asigurată de Prima Bancă din Moldova BC "VictoriaBank" SA.

Este evident că preţurile pe care le oferim le putem obţine doar dacă propunem comercianţilor un volum mai mare de achiziţii. Pentru ca totul să fie transparent, afişăm permanent numărul de vouchere achiziţionate astfel încat volumele realizate să justifice mega-discounturile oferite. Atunci când îţi doreşti o ofertă, ar fi bine să ajuţi şi tu la propagarea ei. Ai la îndemână recomandările pe care le poti face pe Facebook, Odnoklassniki, e-mail, messenger - sau metodele mai clasice cum ar fi "combinarea" colegilor de birou în pauzele lungi si dese. 

Cum ai acces la ofertele ISIC.MD? Ai la îndemînă 4 modalităţi: 

1. Accesezi ofertele prin intermediul facebook-ului sau odnoklassniki. 

2. Iţi faci cont pe site. 

3. Vizitezi zilnic www.isic.md. 

Ideal e să alegi oricare din primele 3 metode, pentru a fi sigur că nu ratezi vreo ofertă. Majoritatea clienţilor noştri preferă e-mailul sau contul de Facebook, în funcţie de ce folosesc mai mult zilnic.  

Şi ca să fim siguri ca e totul clar, facem o recapitulare: 

1. Te înscrii pe ISIC.MD (email, Facebook etc),

2. Vezi oferta zilei şi te îndrăgosteşti de ea, 

3. Rezervi cîte vouchere pofteşti,

4. Întroduci datele de plată, 

5. Stai cu ochii pe ofertă şi mai dai un share, o mâna de ajutor, 

6. Ai prins oferta, rezervarea se transformă în plată, 

7. Când primeşti confirmarea de plată, intri în secţiunea "Comenzi" de pe site-ul ISIC.MD şi îţi tipăreşti voucherul. 

8. Te duci şi profiţi de ofertă fără să te mai uţti în urma. 

Hai că merită!

P.S. În caz că textul de mai sus nu te-a lămurit complet, trimite-ne un e-mail cu întrebările tale la info@isic.md.