Card Bancar

Termeni şi condiţii de plata online cu cardul bancar

I.M. STM Acord SRL oferă accesul la platforma de plati online prin intermediul BC VictoriaBank SA, doar sub rezerva acceptării de către client a acestor termeni şi condiţii. Prin accesarea, utilizarea sau obţinerea oricărui conţinut date materiale, informaţii, produse sau servicii, sunteti de acord să respecţati aceşti Termeni si Conditii. I.M. STM Acord SRL îşi rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga şi de a retrage în parte sau în întregime Termenii şi Condiţiile. Utilizarea serviciului nostru implică acceptarea în întregime a acestor Termeni de utilizare. Accesul la platforma de plati online cu cardul

Accesul la platforma de plati online se realizeaza prin intermediul site-ului www.isic.md, accesand opratiunea pentru modalitatea de plata mai sus mentionata;

Utilizarea platformei de plati online

Pentru utilizarea acestei platforme clientul va completa datele necesare efectuarii platii cu cardul din cadrul platformei de plata online. Pentru a finaliza plata, clientul / investitorul trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile utilizarii platformei.

Serviciile şi Produsele de pe www.isic.md pot fi achitate prin intermediul serviciilor de plata on-line. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti achita produsul/serviciul on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul/serviciul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Cumpara”

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”.

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata “Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. 

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. 


Politica de returnare a produselor comandate

Produsele care nu sunt conform specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna numai Partenerului ofertant, specificând natura lipsei de conformitate. Costul transportului produselor revine în responsabilitatea Utilizatorului/Cumpărătorului, în cazul în care în oferta postată nu e specificat altfel.
În nicio situațieISIC.MD nu va fi obligat să suporte orice cheltuială rezultată din transportul produselor comandate de pe site, astfel că orice nelămurire care implică costurile de livrare/returnare produse va fi adresata direct Partenerului ofertant.

Politica de returnare a voucherilor

În cazul în care utilizatorul decide să returneze voucherul achiziționat din diferite motive, acesta o poate face timp de maxim 14 zile din momentul achitări ofertei. Acesta trebuie să adreseze un email pe info@isic.md cu motivul returnării, iar costul voucherului va fi returnat în contul ISIC.MD al utilizatorului și poate fi utilizat spre cumpărarea altui voucher.


Politica de confidenţialitate

Datele dumneavoastra personale vor fi:

  • utilizate de catre I.M. STM Acord SRL pentru confirmarea platilor.
  • transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. I.M. STM Acord SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si I.M. STM Acord SRL. Aceasta platforma foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. I.M. STM Acord SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Chisinau, Str. Banulescu Bodoni 4, et.3, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 113/2011 privind protectia datelor cu caracter personal; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale. I.M. STM Acord SRL îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul la platforma de plati online în următoarele cazuri:

  • comiterilor de abuzuri, fraude sau tentative de acces neautorizat.
  • încercarea de fraudă sau frauda de a ocoli măsurile de securitate a platformei, de a sustrage informaţii   despre alţi utilizatori;
  • incercarea de fraudă sau frauda de a copia platforma şi de a reproduce în întregime sau în parte, accesul neautorizat – inclusiv tentativa -pe serverele I.M. STM Acord SRL;
  • întreprinderea de acţiuni care afectează buna funcţionare a platformei;

Platile online cu cardul sunt efectuate prin intermediul solutiilor de plata online. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

  • I.M. STM Acord SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice.
  • Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele I.M. STM Acord SRL.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Chisinau.


În cazul aparitiei unor dificultăți la achitarea voucherului, utilizatorii pot contacta Serviciul Clienți la următorul număr de telefon: (022)-855-886

Orele de lucru: luni-vineri 9:00-18:00,

Email: info@isic.md

Adresa: str. Mitr. Bănulescu-Bodoni 4, et 3, Chisinau.