Terminale

 Termeni şi condiţii de plata online cu cardul bancar
I.M. STM Acord SRL oferă accesul la platforma de plati online prin intermediul terminalelor de plată Nettopro, QIWI şi MMPS.

Vedeţi mai jos adresele terminalelor de plată:

Adresa terminalele Nettopro 

Adresa terminalele QIWI 

Adresa erminalelor MMPS

Utilizarea platformei de plati online

Pentru utilizarea acestei platforme clientul va comanda un voucher. Fiecare voucher are cod unic, care este creat odată cu comanda acestuia.

Puteti achita produsul/serviciul on-line urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul/serviciul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Cumpara”
b. Primeşte codul unic a voucherului.
c. La aparatele de casă alege ISIC.MD unde introduceti numarul codului şi achitaţi comanda.

Dacă tranzacţia a fost reuşită, în coşul de comenzi, voucherul va fi activ, şi va fi permisă printarea lui.

În nici o situație ISIC.MD nu va fi obligat să suporte orice cheltuială rezultată din transportul produselor comandate de pe site, astfel că orice nelămurire care implică costurile de livrare/returnare produse va fi adresata direct Partenerului ofertant.

Politica de returnare a voucherilor
În cazul în care utilizatorul decide să returneze voucherul achiziționat din diferite motive, acesta o poate face timp de maxim 14 zile din momentul achitări ofertei. Acesta trebuie să adreseze un email pe info@isic.md cu motivul returnării, iar costul voucherului va fi returnat în contul ISIC.MD al utilizatorului și poate fi utilizat spre cumpărarea altui voucher.

Politica de confidenţialitate
Datele dumneavoastra personale vor fi:

  • utilizate de catre I.M. STM Acord SRL pentru confirmarea platilor.
  • transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Chisinau.În cazul aparitiei unor dificultăți la achitarea voucherului, utilizatorii pot contacta Serviciul Clienți la următorul număr de telefon: (022)-855-886
Orele de lucru: luni-vineri 9:00-18:00,
Email: info@isic.md
Adresa: str. Mitr. Bănulescu-Bodoni 4, et 3, Chisinau.